Peaches and Cream - The Club

A 2007-ben útjára indult Peaches And Cream R’n’B Partysorozat számára 2012 őszén elérkezett az idő, hogy több budapesti rezidencia és a vidék meghódítása után megnyissa első saját, önálló szórakozóhelyét, a Peaches And Cream Club-ot.

A belváros szívében található klub felhőtlen szórakozást biztosít hazai és külföldi vendégei számára egyaránt. Az exkluzív VIP lounge mellett, hagyományos és különleges italokat felsorakoztató koktélpult, igényes környezet, profi vendéglátó személyzet, és változatos, trendi programok várják a szórakozni vágyókat. A Peaches And Cream csapatától már megszokott „Amerikai Életérzés” sugárzása, valamint az R’n’B és Hip Hop zenék szeretete meghatározó szerepet játszik a klub életében, csakúgy, mint az elhivatott vendéglátás, az igényes szórakoztatás, és a fergeteges hangulat. Mindez hozzájárul ahhoz, amit úgy hívunk, ’Peaches And Cream-életérzés’.

Szeretettel várjuk kedves alkalmi és leendő törzsvendégeinket a felejthetetlen szórakozás jegyében, Budapest elsőszámú R’n’B klubjában, a Peaches And Cream Club-ban.

Exclusive VIP Lounge & Rooms

A Peaches And Cream Club nagy hangsúlyt fektet a különleges kiszolgálást igénylő vendégek fogadására. Éppen ezért amellett, hogy hangulatos VIP asztalok foglalására is van lehetőség, kialakítottunk két exkluzív VIP szobát, ahol az extra kényelemé és a személyre szabott kiszolgálásé a főszerep.

Ha kérése van az asztalfoglalással, illetve a VIP szobákkal kapcsolatban, hívja bizalommal Papp Gergelyt a +36 70 381 8380 -as telefonszámon.

Információ és asztalfoglalás

Nyitvatartás 22-05h

Belépés 18 év felett!

+36 (70) 381 8380

1065 Budapest, Nagymező u. 46-48.

Facebook.com / thepeachesandcream

Parties

 • 2023. 09. 29.
  Péntek
  Peaches R'n'B Madness
  Dj Fenton - Dj Trece - Dj Darius B. - Dj Silly
 • 2023. 09. 30.
  Szombat
  Saturday Night Live!
  Dj Fenton - Dj Trece - Dj Darius B. - Dj Silly

Party Counter

(Since March 10. 2007.)